top of page

Malehelg med inspirasjon og innsikt

Er du klar for å bli overrasket over hva du får til?

Vil du oppleve at også du kan male?

 

Velkommen til helg med selvutvikling gjennom malerkunst. 

 

Nå er det din tur til egentid, få et pusterom, og oppleve gleden av å male.

 

Med min metode viser jeg deg hvordan maling kan gi sinnsro og en varig endring selv etter at helgen er over. Dette gjør vi ved enkle maleteknikker, fargelære og meditasjon.

 

Dette er ikke for deg som vil lære avanserte maleteknikker. Her kan du gi slipp på prestasjoner og bare ha det gøy!

Hvem er jeg:
Kunstner med ti års erfaring – maleri/smykker.

 

Utdannelse:
1 årig Billedkunst – Steinerhøyskolen i Oslo
Kveldskole – Asker Kunstfagskole
Kveldskole – DTK – Kunstfagskolen i Bærum
Sertifisert Life Coach

Sagt om kurset:

 

«Jeg anbefaler malekurs med Veslemøy til alle som har lyst til å male, men ikke tør eller vet hvordan man skal begynne. Det er en myk tilnærming til malekunsten og Veslemøy er en behagelig læremester som leder deg videre hvis du føler du står fast. Det er ingen prestasjonspress og heller ikke noe krav til at det skal bli noe ut av det vi maler heller. Veldig gøy helg!!!»

– Hege Sjursen

 

«Inspirerende malekurs hvor alle kan få til å male. Lagt opp og coachet slik at man slipper å føle at man må prestere. God stemning. Litt spirituelt hvilket jeg liker.»

Hilde Merete

«Malehelg med Veslemøy er et pusterom fra hverdagen hvor farger og kreative teknikker får møte dine egne tanker og følelser. Du kommer som du er, med de kunnskapene du har. Virkelig anbefalelsesverdig.»

– Heidi Brovold

 

«Endelig har jeg tatt steget ut av comfortzone. Vet det er en stor læringsprosess, men spennende og utviklende for meg! Bryte barrierer som bare jeg setter opp!»

– Ingrid

 

«Takk for en deilig malehelg, med påfyll for både øye,

hjerte og sjel, kjære Veslemøy!»

– Sibeth Hoff

 

«Takk for en helt underbar helg med alle fine mennesker. Du har laget et nydelig kurs der man ikke kan gjøre annet enn å utvikles! Jeg er så glad for at jeg ble med!»

– Monica Ekelund

 

«Jeg synes kurset var helt supert! Veldig fint lagt opp fra start til slutt. Opplegget passet veldig godt i forhold til å ha deltakere på ulikt nivå, i hvert fall sett fra en nybegynner. Malehelgen har inspirert meg til å fortsette å male og jeg har lært teknikker som gjør at jeg virkelig kan eksperimentere og videreutvikle meg. Veslemøy skaper en avslappet, god og ikke minst kreativ atmosfære. Anbefaler kurset til alle som ønsker å utforske malekunsten og sitt eget forhold til den.»

- Mette Bjørlo

bottom of page